Szolgáltatások

 • Úszás
 • Szauna
 • Masszázs
 • Aqua fitnesz
 • Tenisz
 • Foci
 • Vizilabda
 • Úszás oktatás
 • Sporttábor
2017 01.01-től az érvényes belépő jegy árak:
Napijegy1.700.-
Gyerekjegy 140 cm magasságig990.-
Havi bérlet hétköznapokra:29.500.-
Havi bérlet minden napra:44.800.-
Éves bérlet:360.000.-
Pálya bérlet:9.300.-
Bérlet 10 alkalomra16.000.-
(egy hónapon belüli felhasználással)
20 óra utáni uszoda bérlet/óra33.000.-
( 4 pálya)
Nyugdíjas jegy (62 év felett, 4 órára)950.-
Szauna jegy:950.-
Diák jegy:1300.-

A létesítmény új üzemeltetõje, a Sportnegyed Kft. szakemberei igazán vonzóvá varázsolták a központot, ahol változatos, akár egész napos kikapcsolódásra, sportolásra, testmozgásra van lehetõség, alig pár percre a Rákóczi-hídtól. Az úszók részére négysávos 25 méteres átlag 1,8 m mély termálvizes medence áll rendelkezésre, mellette salakos teniszpálya, füves focipálya várja a mozogni vágyókat.

A kikapcsolódás mellett szervezett edzésprogramokra is lehet jelentkezni a Vitukiban. A gyerekek számára úszásoktatásra, a csapatsportok kedvelõi számára vízilabdázásra, de aquafitnessre is lehetõség nyílik. A testi-lelki megújulást szauna és masszázsszolgáltatás is segíti.

A Vituki központ különleges rendezvények, partik, éjszakai fürdõzés helyszínének is tökéletesen alkalmas, bérbe vehetõ. Sportolni vágyó fiúk és lányok számára nyári táborok ideális helyszíne.

A központ minden nap 6 és 20 óra között tart nyitva.

Úszás

Úszás

Szauna

Szauna

Masszázs

Masszász

Svédmasszázs:

„A svédmasszázs lényege nem a padhoz szegező, bordatörő nyers erő, hanem az izmok célirányos kezelése.”
Hatásai: ellazít, fokozza a testi, szellemi képességeket, javítja, és magas szinten tartja a fizikai és szellemi kondíciót. A masszázs kilazítja a merev, fájó izmokat, enyhíti a stressz negatív hatásait, a fejfájást, álmatlanságot, valamint serkenti a szervezet vér- és nyirokáramlását.

Talpmasszázs:
a test térképe itt található. A masszőrök reflexológiát alkalmazva vérkeringést serkentő, közérzetet javító, belső szervek átmozgatására jótékony, feszültségoldó és méregtelenítő masszázst nyújtanak a talp területein nyomó technika alkalmazásával.

Bambusz masszázs: Ez az egzotikus masszázs igazi távol-keleti fajtája, melyet nemcsak kézzel, hanem különböző méretű bambusz rudakkal csinálják. A testet ápoló krémmel , majd a bambuszokkal masszírozzák. Nagyon kellemes és jó vérkeringés javítására is, mert egyszerre nagyobb izomcsoportot tud hatékonyabban masszíroztatni. A bambusz sokoldalú hasznosíthatósága mellett a kínai,japán és indonéz kultúrában több szimbolikus jelentés hordozója is. Többek közt a szerencsét, az erőt, a fiatalságot, a termékenységet, a jólétet és a barátságot is szimbolizálja.

A hátfájás az egyik leggyakoribb oka a masszőr felkeresésének. A hátmasszázs célja a hát, nyak és a deréktáj izmainak lazítása, illetve ezen testrészek vérellátásának javítása. A mindennapi megterhelés és stressz során izmaink görcsössé válnak, melyen egy hátmasszázs segíthet.

Leginkább ülőmunkát végzők számára javasolt, a helytelen testtartásból fakadó hát és derékfájás ellensúlyozása céljából. A kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen javasolt masszázstípus.

Időpontok:

Hétfő-Szerda-Péntek 10-18h-ig
Páratlan szombatokon 10-18h-ig

Ár:
2500Ft/Fél óra
10 Alkalmas bérlet esetén 1 bónuszmasszázs

Mobil: 20-329-6305

Kertész Elvira

Foci

Foci

A focipálya bérleti díja 10.000.-Ft/ óra

Vízilabda

Vízilabda

Tenisz

Tenisz

Teniszedzések gyerekeknek, felnőtteknek.
Egyéni és csoportos oktatás akár fél-áron 3000 Ft/ó, amiben a pálya díja is benne van! Kicsiknek szivacslabdás, kispályás tenisz!
Öltöző használat: 300.-Ft/Fő
Edző: Poós László T: 06 30 271-8897
E-mail: pooslaszlo@freemail.hu Honlap:http://teniszedzes.ewk.hu/